Niels Krause Kjær

26. november 2015

Niels Krause Kjær = en ærlig og modig journalist.

Krause: EU-journalister på støtte minder om Østeuropa

/10.jpg

 

»Skatteyderbetalt propaganda«, kalder Niels Krause-Kjær ideen om, at EU betaler en særlig 'task force' af journalister for at skrive uafhængig journalistik om EU. Forslaget er stillet af tv-vært Morten Løkkegaard (V) og står til at blive vedtaget.

 http://www.oplys-dig-selv.dk/414529841 

Præsenteret første gang = 7. juni 2011

NETTET STRAMMES OM YTRINGSFRIHEDEN

KÆRE SKATTEYDER - HVEM FINANCERER GILDET ???Det vides ikke hvad vore danske = EU-Vælgere = tænker på, men her er noget at tænke over, for her er et forslag, der kan forklare, hvorfor skattetrykket bliver svært at sænke.

Danmarks liberale studievært

      

Mikael Jalving 

Profil


Mikael Jalving går frontalt i kødet på høj som lav, unge som gamle, grøn som rød, døde som levende, imamer, kyllinger, kulturpaver og andre skabninger i Danmark og den omkringliggende verden.


 

Danmarks liberale studievært

Dato: d. 29.07.10, 12:30
Af: Mikael Jalving
Emner: , , ,

Det er så sjældent, at jeg er enig med den politisk korrekte kommentator Niels Krause-Kjær om noget som helst, at jeg vil fejre det her.

I en usædvanlig opvakt klumme går han i flæsket på Venstres EU-parlamentariker, studieværten Morten Løkkegaard, der ikke bare har stillet forslag om oprettelse af en ny journalistisk “task-force” til spredning af den glade historie om EU’s lyksaligheder, men arbejdet på de indre linjer i EU-Parlamentets kultur- og uddannelsesudvalg for at føre planen ud i livet.

Alt sammen betalt af EU-borgerne. Med støtte fra Venstre, forstås, Danmarks liberale parti.

Planen forventes at blive vedtaget til september, og er med Krause-Kjærs ord “et godt eksempel på, at vejen til helvede er brolagt med gode undskyldninger og pæne hensigter”. Krause fortsætter:

I fuld alvor foreslår de oversete politikere, at der skal oprettes et korps af EU-betalte journalister, som skal tilbyde ‘uafhængige’ nyheder til europæiske medier. Politikerne vil også have indført bedre undervisning i EU-stof i gymnasierne og opruste på sociale medier som Twitter og Facebook for at nå de unge.

Sådan taler en desperat autoritet. Og uden at overdramatisere, så falder tankerne uvægerlig tilbage på tidligere østeuropæiske politikere, som forsøgte at diktere deres popularitet.

Krause-Kjær har for en gangs skyld ret. 48-punktprogrammet er endnu en illustration af, at EU-bureaukraterne er og bliver bureaukrater, selv om de tituleres parlamentarikere, og at deres hjerte brænder for mere og mere ensretning og propaganda, uanset hvor liberale de og deres partier bedyrer at være.

EU-journalister? Må vi være fri.

Som om vi ikke allerede kunne fodre svin med elendige journalister.

Åh, kære vælger, vil du ikke nok snart sende studieværten Morten Løkkegaard retur ved først kommende EU-valg?

Jeg prøvede i sin tid at advare mod idioten. Det hjalp ikke. Han kom ind. Heldigvis har studieværten forholdt sig tavs lige siden, selv om han med garanti har hævet sin løn. Nu viser det så, at studieværten er lykkedes med at sprede sine ideer til andre.

Vær sød at stemme studieværten hjem ved først givne lejlighed. Hjem til Danmark eller Schweiz – eller hvor han nu bor – jeg er bedøvede ligeglad. Bare studieværten kommer ud i virkeligheden.  Citat slut.

 HVORDAN BRUGER = EU = VÆLGERNES PENGE

Besøg Eventuelt Morten Messerschmidt, er EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 

www.Danskfolkeparti.dk

Ud over det, så er der lige den politiske indfaldsvinkel, fordi der findes begavede mennesker, der tvivler på EUs demokratiske legimitet, og jeg er en af dem.

MVH  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul  Besøg evt.

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php 

www.Google.dk


 

Nu kommer EU-pengene til undersøgende journalistik

For første gang nogensinde er EU-kritisk journalistik på EU's eget budget. Forslaget er stillet af Venstre-politiker Morten Løkkegaard, der også er med til at skrue ordningen sammen. Embedsmændene i Bruxelles har forstået, at selvkritik er vejen frem, siger han til Journalisten.dk.

I år kan du søge penge fra en spritny EU-pulje, hvis du laver grænseoverskridende, undersøgende journalistik. Og det er første gang nogensinde, der er afsat penge på EU's eget budget til at støtte journalister, der med al sandsynlighed også kommer til at lave EU-kritiske artikler eller tv-indslag.

Det siger Morten Løkkegaard, der er medlem af EU-Parlamentet for Venstre, og tidligere studievært og journalist, i et interview med Journalisten.dk.

"Projektet er ikke skabt for at støtte kritisk journalistik om EU som sådan, men jeg har hele tiden sagt til embedsmændene, at lakmusprøven er, at vi skal se projekter, der er kritiske over for EU. Og det er de med på," siger Morten Løkkegaard.

Han lægger navn til forslaget om den nye pulje, som blev vedtaget som et punkt på EU-budgettet i slutningen af 2009. Bag ham står et stort flertal i EU-Parlamentets Kulturudvalg. Løkkegaard har forhandlet med EU-Kommissionens embedsmænd, der i sidste ende accepterede ideen.

"Der har ikke været sådan noget her før, hvor EU giver penge til journalistik, der kan ramme dem selv. Det er i virkeligheden de første spæde skridt i retning af den fælles europæiske offentlighed, jeg ønsker. De embedsmænd, jeg har talt med, har erkendt, at sådan noget netop kræver selvkritik og gennemsigtighed i Bruxelles," siger Morten Løkkegaard.

Forslaget blev i første omgang stillet af hans partifælle Anne E. Jensen, der i EU-valgkampen i 2009 fortalte om planerne over for Journalisten.dk.

Dengang var ideen, at der skulle findes 22 millioner kroner i EU-kassen, men Anne E. Jensen gjorde klart, at det nok ville blive mindre. Og EU-Kommissionen har kun accepteret det halve, altså 11 millioner kroner.

Du kan søge pengene omkring oktober eller november i år, og planen er, at de bliver udbetalt lige så snart, dit projekt er godkendt. Men fordi pengekassen først åbner så sent på året, har Løkkegaard og hans forhandlingspartnere planlagt at sprede beløbet over to år.

Besøg evt  www.journalisten.dk

»Slut med penge til journalister i farlige lande«

Vi hjælper Puk Damsgård og andre journalister i fare, siger Udenrigsministeriet. Men nu har de smækket kassen i for støttekroner til journalister, der vil rejse til farlige lande, siger Informations journalist Charlotte Aagaard. Absurde regler, der skævvrider journalistikken, mener hun.

Det er uacceptabelt, at der stilles hindringer i vejen for danske journalisters arbejde i Pakistan. Det skrev Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse i kølvandet på, at den danske journalist Puk Damsgård Andersen blev udvist.

Men nu vil Udenrigsministeriet ikke længere støtte danske journalister, der rejser til farlige lande som Pakistan eller Afghanistan.

Charlotte Aagaard er journalist på Information, og hun har søgt om Danida-midler til at rejse til begge lande. Både i 2007 og i 2009 har hun fået bevilget penge til journalistiske rejser, men denne gang har Udenrigsministeriet afvist ansøgningen - med begrundelsen, at det er for farligt.

»Selv om der er tale om et spændende projekt, og Udenrigsministeriet har en betydelig interesse i at få gode journalistiske historier viderebragt til den danske offentlighed, må vi desværre ud fra en sikkerhedsmæssig vutdering afstå fra at finansiere din rejse,« skriver Udenrigsministeriet i afslaget.

Men det får store konsekvenser for udenrigsdækningen i Danmark, hvis journalister ikke kan få støtte til at komme til farlige lande længere.

»Det er både den venlige og den kritiske dækning, der ikke bliver så meget af. Det betyder jo også, at vi ikke kan kigge Danidas projekter i kortene, når vi ikke kan få støtte til at komme derover. Det er et problem for Information, for vi har ikke ret mange penge og må tit søge støtte til at rejse ud. Det er selvfølgelig stadig muligt for de store medier, der har penge nok, men jeg synes, det er med til at skævvride dækningen af dansk udenrigspolitik,« siger Charlotte Aagaard.

Hvordan skævvrider det dækningen?

»Det er jo ikke helt gratis at rejse til de her områder, fordi man er nødt til at forsikre sig. Det kan godt være, at du kan gennemføre en reportagerejse i Pakistan eller Afghanistan for 10.000 kroner, hvis du bor lidt usselt. Men med forsikringen så bliver det en af de dyrere ture for Information og mange andre medier.«


 

Krause: EU-journalister på støtte minder om Østeuropa

/10.jpg

»Skatteyderbetalt propaganda«, kalder Niels Krause-Kjær ideen om, at EU betaler en særlig 'task force' af journalister for at skrive uafhængig journalistik om EU. Forslaget er stillet af tv-vært Morten Løkkegaard (V) og står til at blive vedtaget.

Danskerne gider ikke høre om EU, og korrespondenterne i Bruxelles bliver færre og færre. Derfor skal udvalgte journalister sættes sammen i en såkaldt 'task force' og betales for at lave journalistik, der sætter EU på dagsordenen i deres hjemlande. Det mener Venstre, og det har de foreslået i Europa-Parlamentet.

Men selv om problemet er rigtigt nok, er løsningen helt forkert. Det mener politisk kommentator Niels Krause-Kjær, der kalder ideen for »skatteyderbetalt propaganda« i en klumme i Berlingske Tidende onsdag.

»Problemet er reelt, men løsningen ligger ikke i flere propaganda-millioner eller forkrampede direktiver. Tanken om en task force af EU-betalte journalister, der skal producere såkaldt uafhængige nyheder fra Bruxelles, er i bedste fald naiv. I værste fald er det udtryk for en skræmmende politisk tankegang,« skriver han.

Planen om en journalistisk task force er et af flere nye forslag i en spritny betænkning, som Venstre ikke bare støtter, men faktisk står bag. Det er den tidligere DR-vært Morten Løkkegaard (V), der har forfattet forslaget. Teksten er allerede blevet vedtaget med stort flertal i parlamentets Kulturudvalg.

Europa-Parlamentet tager stilling til teksten til september, og der er stor sandsynlighed for, at den vedtages.

Ifølge Niels Krause-Kjær er Venstres forslag »et godt eksempel på, at vejen til helvede er brolagt med gode undskyldninger og pæne hensigter«. Han kalder flertallet bag forslaget for »en desperat autoritet«.

»Og uden at overdramatisere, så falder tankerne uvægerlig tilbage på tidligere østeuropæiske politikere, som forsøgte at diktere deres popularitet,« skriver han.

-----------------

Forslaget er tidligere blevet kritiseret af Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt, der kalder det »rendyrket propaganda«.


Retten i Herning = har brugt ( Min Guds Ord ) til at sende mig følgende.

 Retten i Herning

Billedresultat for Kongekroner

Danmarks Domstole

DOM

Afsagt den 1. oktober 2015 i sag nr. BS  11-554/2015 

-------------

Dansk Journalistforbund for Andreas Marckmann Andreasen

c/o Dansk Journalistforbund

Gammel Strand 46

1202 København K

mod

Poul Leo Nielsen

Fasterlundvej 6, Ejstrup

6900 Skjern

Sagens baggrund og parternes påstande

Under denne sag, der er modtaget i Retten i Herning den 20. juli 2015, har sagsøgeren, Dansk Journalistforbund for Andreas Marckmann Andreasen, påstået sagsøgte, Poul Leo Nielsen, dømt til "straks at fjerne artiklerne af Andreas Marckmann Andreasen" Nu kommer EU-pengene til undersøgende journalistik", "Slut med penge til journalister i farlige lande" samt "Krause: EU-journalister på støtte mindre om Østeuropa" på hjemmesiderne www.oplys-dig-selv.dk og på www.tavshedens-tyranni.dk ."

Sagen omhandler sagsøgtes uberettigede brug af tre af sagsøgerens udarbejdet artikler.

Rettens begrundelse og afgørelse

Da sagsøgte skønt lovligt opfordret ikke har svaret i sagen afsiges der dom efter sagsøgerens påstand, der findes begrundet i sagsfremstillingen og det i det øvrigt fremkomne, med renter og sagsomkostninger som nedenfor anført.

Sagsomkostningerne er fastsat således, at 500,00 kr. dækker retsafgiften og 2.500 kr. dækker udgiften til advokatbistand.

 

Thi kendes for ret:

 

Sagsøgte, Poul Leo Nielsen, skal straks at fjerne artiklerne af Andreas Marckmand Andreassen "Nu kommer EU-pengene til undersøgende journalistik", "Slut med penge til journalister i farlige lande" samt "Krause: EU-journalister på støtte mindre om Østeuropa" på hjemmesiderne www.oplys-dig-selv.dk og på www.tavshedens-tyranni.dk  samt til sagsøgeren Dansk Journalistforbund for Andreas Marckmann Andreassen, betale sagens omkostninger med 3.000 kr.

Henning Færmann

retsassessor 

STD075358-S01-ST01-K191.01-T3-L02-M14-/D7  =  ( Tæt på korrekt )


 

 Retten i Herning

Billedresultat for Kongekroner

Danmarks Domstole

Haraldsgade 28

7400 Herning

Åbnings- og telefontid

Man-fre 08.30-15.00

Tlf 99 68 60 20

ret.her@domstol.dk

 kontonr. 0216-4069133762

 SE 38 40 42 10

 

Rettens nr.BS  11-554/2015

1. oktober 2015

Andreas Marckmann Andreassen mod Poul Leo Nielsen

Retten sender udskrift af dombogen.

Hvis de ønsker sagen genoptaget, skal De indgive en skriftlig anmodning til retten inden 4 uger fra dommens afsigelse.

Fristen udløber på ugedagen 4 uger efter afgørelsens dato. Hvis denne dag er en helligdag, udløber fristen den forudgående arbejdsdag.  

Retten kan undtagelsesvist genoptage sagen, hvis anmodningen modtages senere, men inden et år efter dommens afsigelse.

Retten kan kræve, at De skal stille sikkerhed for sagens omkostninger.

Dommen kan normalt ikke ankes.

Hvis De har spørgsmål, er De velkommen til at kontakte retten.

Med venlig hilsen

Sandra Markusen

Erna Michaelsen   Kontorfuldmægtig

 


 


INDSIGT I FORMÅLET MED EU
 
Jeg må medgive, at det i en travl hverdag, er svært at overskue formålet med EUs Politiske virke. Efter min opfattelse så er EU direkte skadeligt for demokratiet. Nu må andre ( vurdere ) om, om de deler min holdning. Hvis du synes du ved for lidt om = EU = så kan jeg anbefale dig, at købe denne bog, især hvis du er = UNDER 18 ÅR = ganske enkelt fordi det er = DIN FREMTID = det drejer sig om.

http://www.oplys-dig-selv.dk/417599120 

MVH  Poul Leo Nielsen  alias   Saxo-Poul

 


  

Leuren Moret: McCain in false flag to down Russian airliner ...

 

https://www.youtube.com/watch?v=ChT4VDm_n8M
6. nov. 2015 - Uploadet af Alfred Lambremont Webre
Leuren Moret: Sen. John McCain in false flag plan to down Russian airliner, caught just prior to Russian ...

 


 

Cirkusrevyen 2012 hilsen fra unionen - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=W_sS8_Qp6dM
1. dec. 2012 - Uploadet af kasper schultz
Cirkusrevyen 2012 hilsen fra unionen ... Published on Dec 1, 2012 .... Cirkusrevyen 2011 - Det Får Du ...

 http://www.about-truths1.dk/416920055 

 


 Hr

Krause Kjær

Jeg vil gerne advare imod en farlig fremtid = fordi =

Censurparagraf 266b  og  Blasfemiparagraf 140

findes som dansk lov = selv om de = efter min opfattelse

 hører hjemme i Koranen. Med Venlig Hilsen

Poul Leo Nielsen alias  Saxo-Poul.

 


 

Bill Warner A Taste of Islam (sous-titré en français) - Un goût ... 

Læs mere    

 Bill Warner - A Taste of Islam - YouTube 

Video til Bill Warner, PhD: Islamic State - Do We Believe Obama or Mohammed?

 Political Islam - YouTube

   www.Politicalislam.com

When can we buy

Bill Warner's books

translated into other European languages

SAXO.com Online Boghandel - Danmarks største udvalg i bøger

 

Der findes mødre = der ikke vil udskifte = Danmarks Grundlov = med

Koranens sharia-lovgivning.

http://www.oplys-dig-selv.dk/414529856

Hvad kan disse mødre gøre  ??? De kan begynde med at melde sig ind i

Trykkefrihedsselskabet. Det kan ( du ) også overveje at gøre.

 

Billeder af katrine winkel holm 

Formand
Katrine Winkel Holm

www.Trykkefrihed.dk

Støt ytringsfriheden, bliv medlem

"Kun der, hvor krænkede religiøse følelser ikke har noget retskrav, er der frihed. Derfor medfører ytringsfrihed lige præcis retten til at krænke troendes religiøse følelser.

Uden krænkefrihed, ingen ytringsfrihed"

Katrine Winkel Holm

Hvem er udsat for

www.TavshedensTyranni.dk

Hvorfor udspringer der

Massiv Censur

-----------

http://www.sagenskerne.dk/16050857 

lige som det sker andre steder på jordkloden ???

http://www.sabbat-kristne.dk/409494939 

 


Det er svært at forkynde = Livets Sandheder = hvis man i en

evangelisk-Luthersk Nationalstat

får bøder i Retten = for at bruge

Guds Ord

når retten dømmer bøder for = at udtrykke Guds Sandheder.

Tak for modige udtalelser.

Tak

Du kan høre Lidt Dansk Musik på dette link

www.Kulturpartiet.dk

 


 

THE AMAZING FIRST VERSE OF THE BIBLE You MUST ...

https://www.youtube.com/watch?v=lnyr-JPC1SE
6. sep. 2015 - Uploadet af Thi Zie
THE AMAZING FIRST VERSE OF THE BIBLE You MUST see this film! ... End-time Bible verse you need to ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26. november 2015

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE